Hoe ik werk is zo eenvoudig mogelijk. Niemand zit te wachten op lange verhalen over data, cijfers en analyses. Laat mij maar gewoon doen, dan kun jij gewoon bezig zijn met je bedrijf.

Laten we het makkelijk houden.

Afhankelijk van de huidige situatie kijken we samen wat voor jou het beste is. EĆ©nmalig even door je campagnes lopen terwijl ik meekijk via TeamViewer? Prima! Kunnen we doen. Liever het hele beheer aan me overdragen? Kan ook. Dan kijk ik er wekelijks naar.

Een gesprek voeren met je huidige marketeer om hem even te laten weten dat hij beter zijn best moet doen? Zelfs dat kan ik voor je doen.

Iedere ondernemer is anders, elke situatie is anders. Dus pasklare oplossingen zijn er niet. Dat maakt het voor mij zo leuk. Wat ik kan garanderen dat ik mijn kennis en ervaring inzet om voor jou de optimale oplossing te krijgen. En dat zonder allemaal ingewikkeld gedoe. Laten we het makkelijk houden, jij hebt wel wat beters te doen.

In de ideale situatie beheer ik jouw Google Ads account terwijl jij zelf ook gewoon volledige toegang houdt, en zorg ik ervoor dat het optimaal is en blijft. Daarnaast spreken we elkaar af en toe om te overleggen wat er nog beter of anders kan. Heb je een leuke aanbieding of een nieuw product in je assortiment? Bel even, dan regel ik dat het online goed komt. Zonder meteen te zeuren over uren of facturen.

Klinkt goed? Try me and find out! Bel me een keertje als het je uitkomt. Dat mag ook in de avond. 06-11334637.